0-1 Mattias Jönsson (Martin Jönsson) 46 min
0-2 Anders Nilsson (Martin Jönsson) 65 min
0-3 Mikael Fransson (Nicklas Mattsson) 71 min

Mikael Fransson 20 min
Anders Nilsson 48 min
Johan Revesz 55 min

Andra raka segern i bortamötet med LIGA 06.
Östra Torp tog på fredagskvällen en fin skalp då man bortaslog LIGA 06 i Löderup. Med andan i halsen... (de flesta ankom inte förrän 17:50 till Löderups IP och matchen började 18:30) så var Torp förståligt trögstartade i första halvlek. Under matchens första 10 minuter slås bollen misstänkt upp på en LIGA 06 hand i eget straffområde inte mindre än två gånger, dock utan åtgärd från domaren. I den 16:e minuten prövar Filip Marras lyckan med ett långskott som dessvärre går utanför. I den 18:e minuten går Filip Marras skott också utanför. I den 21:a minuten slår Johan Revesz ett fint inlägg som Anders Nilsson från nära håll nickar mitt på målvakten. I den 30:e minuten spelar Martin Jönsson fram bollen fint till Patrik Andersson som i bra läge skjuter utanför. I den 41:a minuten gör Andreas Sonesson en fin räddning på ett LIGA 06 skott. Första halvlek slutar mållös men det känns som om Östra Torp tagit hand om taktpinnen mer och mer ju längre tiden led. Andra halvlek hinner knappt börja innan Östra Torp får en hörna. I den 46:e minuten slår Martin Jönsson en bra hörna som via ett LIGA 06 huvud når Mattias Jönsson på bortre stolpen som enkelt placerar in 0-1 med en bredsida. Mattias första mål för året! I den 56:e minuten får Patrik Andersson bollen vid mittlinjen och börjar löpa mot mål. Försvaret hinner inte med och fri med målvakten skjuter Patrik ett tamt skott som målvakten räddar. I den 58:e minuten gör Andreas Sonesson en fin räddning på ett skott. I den 60:e minuten slår Nicklas Mattsson en bra frispark in i LIGA 06 straffområde och Anders Nilsson dyker upp och nickar bollen rakt på målvakten. I den 65:e minuten kontrar Torp fint på vänsterkanten. Martin Jönsson slår ett underbart inlägg till Anders Nilsson som skjuter direkt på volley men målvakten räddar och returen går rakt ut på Anders Nilsson igen och in i mål till 0-2 för Torp. Detta var Anders andra mål för året! I den 68:e minuten slår Martin Jönsson en fin frispark som når Mikael Fransson och Mikaels nick från nära håll lyckas målvakten rädda. I den 71:a minuten slår Filip Marras en bra frispark in i LIGA 06 straffområde och Nicklas Mattsson vinner nickduellen och bollen går fram till Mikael Fransson som från nära håll dundrar upp bollen i nättaket fram till 0-3 för Östra Torp. Detta var Mikaels andra mål för året! I den 76:e minuten får Andreas Sonesson en onödig hemåtpass och Andreas blir osäker och halkar vilket gör att LIGA 06 får öppet mål och 1-3 är ett faktum. Match igen nu? Nej, LIGA 06 orkar aldrig skapa ett tryck på Östra Torp så det kändes aldrig farligt. I den 90:e minuten spelas bollen upp till Anders Nilsson som elegant skarvar bollen vidare till inbytte Filip Zahn och ensam med målvakten blir Filips avslut inte bättre än att målvakten lyckas rädda. Bollen går ut till Filip Marras på högerkanten och Filip tittar upp och slår ett perfekt inlägg till Kaj Nurmi som möter på volley och bollen far rakt upp i krysset till 1-4 vilket blir slutresultatet. Domaren frågade efter matchen om det var en intränad variant för det var ett så jäkla snyggt mål! I nästa match väntar Askeröd på bortaplan på lördagen den 25:e april klockan 14.00.